Orgazmikus szülés - A legrejtettebb titok - filmvetítés PDF Nyomtatás E-mail

orgasmic_bEgy film, melynek fókuszában a természetes szülés áll. Egy olyan dokumentumfilm, ami megvizsgálja a születés bizalmas természetét: milyen erőteljes szerepe van a szülésnek az anya életére, ha azt a maga teljességében élheti meg? Lépjen be 11 pár háborítatlan szülésébe, helyszíntől függetlenül! Nézzen bele a szülőpárok életébe, hogyan szembesülnek félelmeikkel, hogyan lendülnek át fájdalmaikon, és élik meg a szülés extatikus voltát. A szülés milyensége befolyásolja az anya önértékelését a további élete során.
“Nézze meg ezt a filmet és megtudhatja a világ legjobban őrzött titkát: a vajúdás és szülés kellemes és extatikus élmény is lehet. És még ennél is több: az élvezetes szülés következtében az anya és babája egészségesebb lesz és erős kötődés alakul ki közöttük.” – dr.Christiane Northrup

Vidám, érzéki és forradalmi: Orgasmic Birth - itt az ideje felülvizsgálni a kulturális mítoszainkat!

Helyszín: BEM mozi (1023 Budapest, Margit körút 5.)

Időpontja: 2010. december 12. vasárnap 16.30

A vetítés után beszélgetés szakemberekkel, szülésznőkkel, dúlákkal.

 

orgasmic_birth_guide

 

 
< Előző   Következő >
And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates