Szoptatási tanácsadó
A sikeres szoptatás alapjai PDF Nyomtatás E-mail

Szoptatásra felkészítő foglalkozás Várandósoknak

plakatkep_sz_k

 

Az idén 4 alkalommal szervezünk tanfolyamot, a pontos időpontok a következő hírlevélben, illetve hamarosan a honlapon lesznek feltüntetve.

Helyszín:  Grilla Stúdiója Margit krt. 58. 

Szeretettel ajánlom

  Elsősorban várandós anyáknak és partnerüknek, családtagoknak és nagymamáknak. Azoknak az anyáknak, akik rövid kórházi bent tartózkodásra készülnek/kényszerülnek, és szeretnének minél tájékozottabbak lenni az első napok, hetek szoptatással kapcsolatos kérdéseiben.

Berényi Grilla

Tovább...
 
MIT JELENT AZ IBCLC SZOPTATÁSI TANÁCSADÁS? PDF Nyomtatás E-mail

IBCLC - InternationalBoard Certified Lactation Consultant
Nemzetközi Laktációs
Szaktanácsadó

IBCLC logoA szoptatás területén tapasztalatot szerzett szakembereknek 1985 óta van rá lehetőségük, hogy IBCLC oklevelet szerezzenek. A vizsga feltétele több ezer óra klinikai és szoptatási tanácsadói gyakorlat, valamint 45-180 óra szakmai továbbképzés is (a vizsga követelményei között többek között anatómiai ismeretek, élettan, endokrinológia, táplálkozástan, biokémia, immunológia, farmakológia, toxikológia, pszichológia, szociológia, antropológia, csecsemőfejlődés, szoptatással kapcsolatos technikai tudnivalók, szoptatást segítő eszközök használata, egészségnevelés, stb. szerepel.).

Tovább...
 
And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates