Születés Hete 2008
Születés Hete 2009 a stúdióban PDF Nyomtatás E-mail
sz7_leporello_1_k"Nőből anyává - anyából nővé"

Grilla Stúdiója 2009-es Születés Hete programok

Az rendezvényről készült képeket itt nézheted meg! 


Tovább...
 
Születés Hete 2008 a stúdióban PDF Nyomtatás E-mail
Születés Hete 2008 - Családdá születünk
csaladda_szuletunk
Nyerteseink május 9-én:
Vincze Annamária (Biocentrum ajándékcsomag), Kurucz Janka, Fodor-Grátzi Réka, Varga Virág (Boiron ajándékcsomag), Maros Kovács Emese, Kósa Boglárka, Dávid Éva (Weleda ajándékcsomag),  Nádor-Nagy Barbara (Holle ajándékcsomag),  Zentai Mária, Szávó Ágnes (Homeopátia napjainkban + homeopátiás fogkrém), Mayer Rozália (shiatsu masszázs), Gyuriczáné Pesti Györgyi (Szülésfelkészítő foglalkzás)
Nyerteseink május 8-án:
Zsoldos Szilvia, Fehér Mónika (Biocentrum ajándékcsomag), Ferenczi Fanni, Wagner Anna (Boiron ajándékcsomag), Kun-Gazda Mária, Hegyi Stefánkó Ágota, Kapári Éva (Weleda ajándékcsomag), Kubicsek Mónika (Holle ajándékcsomag), Bőhm Júlia (Szülésfelkészítő foglalkzás)
Nyerteseink május 7-én: 
Izsó Zsuzsanna (Biocentrum ajándékcsomag) , Köves Mariann (Holle ajándékcsomag), Galambos Andrea (Weleda ajándékcsomag), Tüdő Petra, Bogárdiné Kiss Melinda (Boiron ajándékcsomag), Ráczné Radó Rita (shiatsu masszázs) Hegedűs Zsuzsa (szoptatásra felkészítő foglalkozás).
Gratulálunk! 

Tovább...
 
And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates