Hogyan szültél? - Gyere, mesélj! PDF Nyomtatás E-mail

Szülési élmények feldolgozása

Újszülött

Április 30-án 17.30-19.30 között várunk szeretettel a Grilla Stúdióban egy beszélgetésre. Ebben a támogató női körben megoszthatod a Te élményeidet, minden szépet és fájdalmasat, amit a szülés alatt és közvetelen utána tapasztaltál meg. Mások történetéből erőt meríthetsz, okulhatsz, de lehet, hogy pont Te segítesz át mást a nehézségeken a jelenléteddel. A szülési élmény feldolgozásához a kiscsoport erejét hívjuk segítségül, de a résztvevők támogatást kaphatnak abban, hogy jobban érthető és feldolgozható legyen mindaz, ami velük történt. Gyere és tapasztald meg a kör szeretetét, támogatását!

A csoportos foglalkozás jellegéből adódóan, illetve az előző találkozó tapasztalatai alapján fontos, hogy teljesen magadra tudj figyelni, az érzéseidre, gondolataidra.  Ha pici a babád, aki még csak veled érzi jól magát, akkor gyertek mind a ketten, de javasoljuk, hogy legyen a babával még valaki, aki a stúdió gyermekkuckójában esetleg felügyelhet rá, amíg te a csoporton veszel részt.

A program adományos, ami azt jelenti, hogy 800 Ft-tal támogathatod az önfejlesztő női kör kialakulását a stúdióban.

A programra kérlek, hogy előzetesen jelentkezz be, hogy lássuk hány résztvevőre számíthatunk! Ezt megteheted a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címen, vagy a 06 30 230 1688-as számon.

Szeretettel várlak!

Grilla

 
< Előző   Következő >
And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates