A boldogság forrása - van ilyen? PDF Nyomtatás E-mail
Tudnivalók az egészségről

boldog

Fagyaltot együnk-e vagy egy szelet süteményt? A kocsinkat cseréljük le, vagy utazzunk el szabadságra? A döntés, hogy mit tegyünk a boldogságunk érdekében, általában abban a vágyban gyökerezik, hogy a jelenleginél boldogabbak legyünk. És bizony jó esély van arra, hogy nem a legjobb döntést hozzuk meg. Az embereknek egy sor helytelen elmélete van a boldogságról, állítja Daniel Gilbert, a Harvard-egyetem pszichológusa

Tovább...
 
Az orvos véleménye a császármetszésről PDF Nyomtatás E-mail
szules

csaszarkozbenMa Magyarországon a műtéti szülés aránya átlagosan több mint 30%, gyakorlatban ez azt jelenti, hogy itthon minden harmadik anya császármetszéssel hozza világra gyermekét. Már biztosan sokat hallottál a császármetszésről, de vajon eleget tudsz róla? Lássuk, mi az amit neked is tudnod kell erről a beavatkozásról.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates