Női szívinfarktus - félreérthető tünetekkel PDF Nyomtatás E-mail
Tudnivalók az egészségről

szivhallgatasA női szívinfarktus tünetei eltérhetnek a férfiaknál tapasztalt, mellkasi fájdalommal járó szívroham jeleitől. Ezzel magyarázható, hogy a nők esetében gyakran nem ismerik fel, illetve tévesen gyomor vagy bélrendszeri betegségnek diagnosztizálják azt.

Szívinfarktus esetén a klasszikus mellkasi fájdalom főként a férfiaknál jelentkezik, és bár, a nők közül is sokan érzik, legtöbben mégsem ezt tapasztalják. Mivel az orvosok még mindig főként ehhez kötik a szívinfarktus diagnózisát, rengeteg a fel nem ismert esetek száma.

Tovább...
 
Szívbajos statisztika PDF Nyomtatás E-mail
Tudnivalók az egészségről
celpont_a_sziv_Összességében megállapíthatjuk, hogy továbbra sem figyelünk eléggé a koleszterinszintünkre és szívünk egészségére. Továbbra is a keringési rendszer betegségei szedik a legtöbb áldozatot, az egyik fő kockázati tényező a magas koleszterinszint.

 


 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates