A dolgozó anyák gyerekei egészségtelenül élnek PDF Nyomtatás E-mail
Gyermeknevelés

dolgozo_anya_kEgy vizsgálat szerint azok a gyerekek, akinek az anyja dolgozni jár, hajlamosabbak arra, hogy egészségtelen szokásokat vegyenek fel, mint azok, akiknek otthon van az anyjuk.

Tovább...
 
Orgazmus, szexuális egészség, és a női nemi szervekről alkotott elképzeléseink PDF Nyomtatás E-mail
Családi tanácsadó
nok_egeszsegAz International Journal of Sexual Health oldalain megjelent egy cikk, ami szerint azok a nők, akik pozitívan viszonyulnak a női nemi szervekhez, könnyebben élnek át orgazmust, és többet tesznek a nemi egészségük érdekében: például rendszeresen járnak nőgyógyászati vizsgálatra, illetve gyakrabban ellenőrzik nemi szervük épségét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates