Koenzim Q10 - az életerő PDF Nyomtatás E-mail
Táplálkozás

eleteroq10

Vajon hogyan élteti, óvja szervezetünket ez a vitaminszerű anyag?

Az anyagcseréhez nélkülözhetetlen koenzim Q (ubikinon = mindenütt jelenlévô kinon) minden élô szervezet számára nélkülözhetetlen. Az energiatermelés katalizátora és hatékony antioxidáns.

A Q10 koenzim az egyik ősanyaga az életnek, egyidős az oxigénnel. Minden emberi sejtnek és minden más élő sejtnek szüksége van rá az energia előállításához. Ugyanakkor a CoQ10 semlegesíti a szervezetünket megtámadó szabadgyököket, megvédve ezáltal a sejthártyát és a sejtmagot azok károsító hatásaitól.

Tovább...
 
A sérülékeny térd PDF Nyomtatás E-mail
gyogytorna

terdfajdalom

A térdízület hatalmas kiterjedésű, lágyrészekkel kevésbé védett ízület, amely számos olyan elemet tartalmaz, melyeknek sérülése, szakadása, kopása panaszok forrásává válhat. A legtöbb térdsérülés hobbisportolás közben alakul ki. Leggyakrabban a szalagok és a meniscusok érintettek. 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates