Itt a tavasz! - Allergiás gyerekek PDF Nyomtatás E-mail
Tudnivalók az egészségről

gyerekallergiakEgymás után borulnak virágba a fák, a cserjék, s a rétek is újjáélednek a tavaszi napsütésben. Sajnos vannak, akiknek mindez nem örömöt, hanem szenvedést hoz. A növények virágzásával együtt elkezdődik az allergiaszezon is, amely nemcsak a felnőttek, hanem sok kisgyermek életét is megnehezíti. Szerencsére kellő odafigyeléssel könnyebbé tudjuk tenni gyermekeink számára ezt az időszakot.

 

Tovább...
 
Kórházban háborítatlanul - Zsófi születése PDF Nyomtatás E-mail
Szülés - születés

zsofi_szuletese02Előzmények: van egy két év kilenc hónapos kislányom, Lili. Nagyon szép és könnyű születése volt. Maga a várandósság nehezebb volt most,  mint Lilivel. Sokkal fáradékonyabb voltam, nehezebbnek éreztem a pocakom. Lili májusban született, Zsófi februári baba.

A vizsgálatokkal minden rendben volt, nagyon örültünk, hogy ő is lány lesz. Nagyon nyugodtan telt el a kilenc hónap. Egyedül azon aggódtam, hogy hogyan fogom megoldani a vajúdást és a kórházi tartózkodást. A lehető legminimálisabbat akartam távol lenni Lilitől. Nagyon szoros vele a kapcsolatunk, féltem az elválástól. Végül úgy oldottuk mega dolgot, hogy egy nagyon jó barátnőmet kértem meg, hogy ha itt az idő, jöjjön át és vigyázzon Lilire, míg Siófokról felérnek a nagyszülők. Ez nagyon jólműködött. Már csak egy problémát kellett megoldani: pozitív lett a szereptococcus tesztem, ami azt jelentette, hogy a tervezettnél mindenképpen hamarabb kell bemenjek a kórházba...

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates