A gyermekágyas időszak kutatásának legújabb eredményei PDF Nyomtatás E-mail
Szülés - születés
gyermekagyasA gyermekágy időszaka hatalmas érzelmi, társadalmi és lelki változásokat hoz a legtöbb nő számára. A gyermekágy időszaka a méhlepény megszületése után egy órával kezdődik, és 6 hétig tart, ám a szociális és pszichés problémák (ideértve a szülés utáni depressziót, a szoptatást, a házasélettel és a fogamzásgátlással kapcsolatos kérdéseket, illetve a vizelési és bélműködési zavarokat) egy része akár egy évig, vagy még tovább is húzódhat.
Tovább...
 
Szex a várandósság alatt PDF Nyomtatás E-mail
varandosag
varandossag_szex02Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert émelyegnek, fáradtsággal küszködnek. Mások mintha ekkor teljesednének ki e téren is. A férfiak is eltérően viselkednek, egyesek számára nagyon vonzó a várandós nő, míg sokan rettegnek attól, hogy valami kárt okoznak a kicsiben, ezért inkább hozzá sem nyúlnak partnerükhöz.

Vajon biztonságos-e a szex a várandósság alatt?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

And in other news

Mozgásterápia

A gerincpanaszok megoldása McKenzie elvek szerint - I. rész

CsigolyaAz  összefoglaló az utóbbi évek legfontosabb ismereteinek gyűjteménye a gerincproblémák témaköréből. Aktuális kutatásokon alapul, amelyek sok régi dogmát és eddigi terápiás feltételt megdöntöttek. Az alábbi információk segítséget nyújtanak azoknak, akik:

– gerincfájdalmaktól szenvednek, 
– hatékony terápiát keresnek a panaszok megoldására,.... Tovább...

Szülés - szoptatás

Könnyen szülni - könnyen regenerálódni

 6 órás információs program szülésre készülőknek

schwanger01Következő időpont:
2008. március 8.

A szép, szorongás és félelemmentes szüléshez az ösztönök mutatják az utat, de rátalálni és kitartani ez mellett, mai világunkban, sokszor nem könnyű. Tovább...

Masszázs

Shiatsu

A shiatsu egy japán masszázs terápia.

shiatsuka kepA shiatsu lényege, hogy a meridiánokban harmonizálja az energiákat és kiegyenlíti az energiaáramlást. Lazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat és kezeli az akupresszúrás pontokat. Háttere a hagyományos kínai orvoslás, a Yin-Yang elmélet és a Zen-buddhizmus.

Tovább... 

RocketTheme Joomla Templates